Mirisne svijeće za podizanje raspoloženja

Mirisne svijeće jedan su od detalja idealnih za svaki dom koji su vrlo pristupačni, lako dostupni i svatko ih može implementirati u svoj interijer kako bi ga malo osvježio novim mirisima. A osim zamamnih mirisa stvaraju i romantičnu atmosferu dok tinjaju na policama ili stolićima za kavu. S mirisnim svijećama, ovisno o godišnjem dobu možete otputovati na zamišljena putovanja, unijeti u dom mirise proljeća i cvjetnih polja, podsjetiti se na morski zrak i plažu, jesensko lišće ili zimske arome cimeta, klinčića i kolačića s đumbirom.

mirisne svijeće

Također je poznato kako ugodni mirisi podižu raspoloženje, a s dolaskom proljeća vaš dom može zamirisati po proljetnim livadama ili trešnjama u cvatu, ako volite slatkiše pronaći ćete razne zamamne delicije kojima možete podići atmosferu, aroma smokve približit će vas ljetu, a mirisne svijeće uistinu dolaze u svim zamislivim varijantama pa tako svi mogu pronaći nešto za sebe. Svjećice su uglavnom privlačnog dizajna te tako upotpunjuju dizajn svakog interijera. Samo ih postavite na stolić za kavu, policu ili noćni ormarić da mirisima počnu obavijati prostoriju. Odlična ideja je i kupka nakon napornog dana gdje u kupaonici možete stvoriti opuštajuću atmosferu uz soli i mirisne svjećice za poseban ugođaj. Jedino na što uvijek morate obratiti pozornost je da ih ugasite kad napuštate prostoriju ili prije spavanja.

Pogledajte naš izbor primamljivih mirisnih svijeća u nastavku i odaberite idealan miris za sebe: lavanda, crveni ribiz, pepermint, smokva, amber itd. Mnogi od nabrojanih brendova dostupni su i u zagrebačkim trgovinama poput storea TOP u Tomićevoj ulici, Modus Design Shopa u Tkalčićevoj ili dućana Candle Land u Gundulićevoj, dok ostale možete potražiti na internetskim stranicama.

Foto: Svijeće Vatovac

Komentari