Neodoljivi kupaći kostimi za najmlađe

Minnow1

Još jedna školska godina i službeno je privedena kraju, što znači da su pred klincima od sada samo slatke brige te dugo i toplo ljeto ispunjeno aktivnostima na otvorenom, smijehom i zabavom. Na red će doći i ljetovanje, a kako bi vaši mališani spremno dočekali sezonu neumornog kupanja u moru ili bazenima, brinu se sve brojniji brendovi specijalizirani upravo za dječju ljetnu modu.

Jedan od njih je i Minnow Swim, kalifornijski brend pokrenut u travnju, koji je na scenu donio neodoljive kupaće kostime za najmlađe. Iza Minnow Swima stoji Morgan Smith, mama dječaka kojem nikako nije mogla pronaći komade za kupanje koji će mu odgovarati krojem, duljinom i stilom i upravo tako, poput većine odličnih ideja, rođen je ovaj mali i simpatičan suvremeni modni brend.

minnow10

Ponuda Minnow Swima, koji ima i svoj webshop, broji nekoliko ključnih stilova kupaćih kostima za djevojčice i dječake, koji se najbolje mogu opisati kao bezvremenski, no istovremeno vrlo moderni. Tu su klasične plavo-bijele prugice i šarmantni volani, kao detalji koji se ove sezone protežu većinom ljetnih odjevnih kolekcija, a po svemu sudeći nisu zaobišli ni ovu. Dizajn je vrlo jednostavan i karakteriziraju ga čiste linije, uz mali zaigrani pomak u vidu detalja i nježnih, pastelnih boja.

Svaki kupaći kostim iz ove male američke radionice proizveden je lokalno, dolazi u različitim veličinama za djecu različite dobi, a naručiti se može ovdje.

minnow3

minnow4

minnow2

minnow8

minnow11

minnow5

minnow12

minnow13

minnow6

minnow9

minnow7

Foto: Rachel Thurston (Minnow Swim)

Komentari