Ovaj namještaj možete složiti u pet minuta

6030_Ace_Series_2

Zamislite da možete kupiti i odnijeti kući komad namještaja kojemu doslovno treba par minuta da se vrlo jednostavno složi i montira. To je bila misao vodilja dizajnera Hans Hornemanna za brend Normann Copenhagen. Živeći u Kopenhagenu, užurbanim životom u manjim promjenjivim prostorima stalno je nailazio na problem pakiranja i spremanja namještaja.

6030_Ace_Series_19

6030_Ace_Series_4

Htio je kreirati komad koji je lijep, koji se odlično uklapa u mladenački moderni prostor te da je lagan za sastavljanje i posljedično rastavljanje. Na razvoju Ace kolekcije surađivao je usko sa stručnjacima iz područja oblikovanja, proizvodnje, logistike, skladištenja i transporta – svemu onome što često zadaje glavobolju kupcu i na kraju korisniku dizajna.

6030_Ace_Series_21
6030_Ace_Series_20
Hans nije htio eleganciju i izgled niti na koji način žrtvovati u korist funkcionalnosti – i izgleda da je u tome uspio! Kolekcija spaja vrhunsku izradu i dizajn, a to je postignuto posebnom izradom alata za sve dijelove komada. Namještaj objedinjuje i uravnotežuje monumentalnost i lakoću komada na opuštajući način kako bi dobio taj ‘chic’ efekt.

6030_Ace_Series_16

6030_Ace_Series_15

Cijela kolekcija donosi lounge fotelju, sofu, jedaći stol i tabure. Svi dolaze u mnogo kombinacija boja gdje prevladavaju bež, siva, tamno plava, morsko plava, tamno crvena te s kožnim detaljima. Za više komada i gdje ih sve možete vidjeti posjetite službenu stranicu normann-copenhagen.com te ih pratite na Facebook stranici.

6030_Ace_Series_13

6030_Ace_Series_14

 

Komentari