Lijepi ručno rađeni nakit

Mejuri nakit

Decentni nakit koji priča svoju priču, modni je detalj na koji će malo tko ostati ravnodušan. A upravo takve komade radi brend Mejuri, koji su pokrenule Noura i Justine, vodeći se mantrom da klasičan nakit mora biti kvalitetan, ali i cijenom prihvatljiv.

Mejuri nakit9

O njihovom poslovnom pothvatu već su pisali američki Vogue, Elle i Refinery29, ističući komade nakita koji će upotpuniti sve stilove – od minimalističkih do onih kompleksnijih. U Mejuri kolekcijama, u kojima svatko može pronaći ponešto za sebe, kriju se naušnice, ogrlice i prstenje, rađeni prema tradicionalnim tehnikama stvaranja luksuznog nakita, koji je u ovoj priči izrađen od kvalitetnih i izdržljivih materijala, dok oni samo prolaze kroz ruke osobe koja ih izrađuje, kako bi dobili svoj finalni oblik.

Mejuri nakit10

Osim vlastitih klasičnih linija, Mejuri surađuje i s drugim dizajnerima i umjetnicima, poput aktualne kolaboracije s Ingrid Nilsen, a njihova zajednička kolekcija ‘One’ donosi sasvim jednostavne zlatne komade koji kriju poruke poput ‘Choices’, ‘Keep Going’, ‘Stay’ i ‘Be’. Sve ih možete pogledati ovdje.

Mejuri nakit11

Mejuri nakit8

Mejuri nakit5

Mejuri nakit6

Mejuri nakit2

Mejuri nakit3

Mejuri nakit¸7

Mejuri nakit13

Mejuri nakit4

Mejuri nakit12

Mejuri nakit14

Foto: Mejuri

Komentari