Minimalistički nakit koji vole blogerice

Nakit naziva Anna Inspiring Jewellery zapeo nam je za oko zahvaljujući svjetskim modnim blogericama, a ako volite minimalistički nakit svidjet će se i vama. Ovaj bečki brend je nastao 2009. godine kada je njegova dizajnerica Anna Singer odlučila pokrenuti nešto svoje nakon godina rada s luksuznim modnim dodacima i do danas se uz online shop razvio u nekoliko trgovina u Beču, Munichu, Velikoj Britaniji i New Yorku te ima brojne obožavateljice među blogericama kao što su Mirjam Flatau, Marie von Behrens ili Tatjana Catic koje sve imaju preko 100 tisuća followera na Instagramu.

Vrlo decentan i nježan, gotovo neprimjetan, a opet snažan, dizajniran je od najfinijih materijala – ružičastog, žutog ili bijelog zlata s dijamantnim dodacima. Čak i ako ne razmišljate u skladu s trendovima i ne povodite se trenutačno popularnim minimalističkim nakitom, brend Anna Inspiring Jewellery donosi neke vječne komade u obliku unikatnih narukvica, prstenja, naušnica i ogrlica.

Uklopit će se u svačiji stil, a s obzirom na to kako su sitni, komadi se bez problema mogu kombinirati jedni s drugim za bogatiji dojam ili s drugim nakitom. Ili jednostavno možete biti zadovoljni jednim komadom nakita na tijelu znajući da je poseban i upečatljiv bez obzira na veličinu.

nakitannaij2

Na stranici brenda možete i sami dizajnirati svoj nakit te tako stvoriti nešto s vlastitim potpisom za neku posebnu prigodu ili poklon. Anna Inspiring Jewellery nudi snažan minimalistički nakit s kojim ćete se istaknuti iz mase, što se sve nudi pogledajte na web-stranici ili pratite brend na Instagramu.

nakitannaij7

nakitannaij9

nakitannaij4

nakitannaij5

nakitannaij6

nakitannaij3

nakitannaij1

Foto: @anna_i_j

Komentari