Minimalistički komadi za ljeto

‘Normcore’, takozvano diskretno odijevanje koji zasniva se na jednostavnim krojevima odjeće u minimalističkom stilu. Prednost ovakvih monokromatskih kreacija je u njihovom načinu kombiniranja, tako možete eksperimentirati s klasičnim bojama, a u moru šarenila i uzoraka, minimalistička estetika može biti pravo osvježenje. U crnu-bijelim, smeđim i sivim kolekcijama se jasno naslućuje želja za spajanjem suprotnosti.

New-York-str-S15-278b

Osim spajanja bijele i crne, ove sezone se spajaju i različiti materijali. Prozračna i gotovo prozirna bjelina izgleda dopadljivo i romantično, a klasični traper podiže svaku komabinaciju. Jednostavni krojevi spojeni s dekonstrukcijom, asimetrija spojena sa simetrijom, sve su to obilježja ovosezonskih kolekcija. Za sebe možete pronaći modele koji su lepršavi ili uski i strogog kroja u stilu 60-ih.

Ako ste ljubiteljica komada koji djeluju pomalo ‘unisex’, ove sezone možete postići ‘wow’ efekt i uz nešto suptilniju odjeću. Minimalističke kreacije dominiraju nad ‘basic’ komadima zbog svog elegantnijeg i futurističkog kroja koji je hit posljednjih sezona. Posegnite za nekim od modela iz naše galerije, možda se ovo ljeto zaljubite u minimalizam i prigrlite sve njegove čari.

Foto: Imaxtree

Komentari