Minimalistički Instagram profili koje trebate pratiti

Vjerojatno nema osobe koja nije prolistala Instagram news feed ili najpopularnije fotke u potrazi za inspiracijom ili nečim novim i zanimljivim. Uz fotke vaših prijatelja, modnih blogerica, fotografa, fitness stručnjaka i kuhara, neka se nađu i postovi ovih blogera koji će vam dokazati da ponekad manje i je više i da jednostavnost i minimalizam imaju svoje čari.

@cautiouslyobsessed blog je koji vodi Christina Martinez, grafička dizajnerica, fotografkinja i ilustratorica. Najviše se bavi brendingom, web dizajnom i printom, a uz ovakav opis možete samo zamisliti kako izgleda njen Instagram profil. Cvjetne ilustracije, pokoji motivirajući natpis, šalice kave i mnoštvo detalja koji proviruju iz kuteva odaju spontanost i dinamičnost, a bijela pozadina omogućuje svakom elementu da dođe do izražaja.

Madelynn Furlong s @wideeyedlegless s jednakom pažnjom pristupa i modi i fotografiji, a njene jednostavne i promišljene odjevne kombinacije idealne su za ovakve prizore. Osim outfita i modnih detalja, ova kreativna direktorica i modna blogerica objavljuje i poneku minimalističku ilustraciju ili tajnoviti kadar uslikan izbliza, stoga vam osim za modnu, može poslužiti i za foto inspiraciju.

Amanda Shadforth svoju karijeru je započela kao suvremena umjetnica, a danas je vlasnica kreativne agencije te radi kao fotografkinja i stilistica. Njezin Instagram profil @oraclefoxblog prezentira Amandin osobni stil i modne trendove, a njezine fotke pokazuju da pravi detalji uistinu čine outfit. Na ovom profilu čak su i fotografije krupnog plana minimalističke te izazivaju osjećaj opuštenosti i mira, a upravo to je ono što volimo vidjeti kada otvorimo Instagram.

Komentari