Minimalistički dizajn za vaše kućne ljubimce

Kancept Meyou Paris namještaja za mačke nastao je iz jednostavne potreba za lijepim dodacima interijera… Postoji mnogo namještaja za kućne ljubimce, mačke pogotovo, no svojom estetikom često ne zadovoljavaju kriterije prilikom uređenja doma.

mace 1

Meyou je nova linija delikatnog i elegantnog namještaja za mačke koja se svojom elegancijom, otmjenošću i prirodnim materijalima uklapa u svaki pažljivo uređen prostor. Proizvodi su napravljeni od punog drveta, pamuka i 100% vune.

mace 11

Visokokvalitetni materijali koji se inače upotrebljavaju prilikom dizajniranja namještaja svojom uporabom prilikom kreiranja ovog namještaja za mačke odlična su kamuflaža funkcije te se estetikom potpuno uklapaju u dom i dekoriraju ga.

mace 2

Iza ovog inovativnog brenda stoji Parižanka Aude Sanchez – nakon deset godina rada za top brendove u Vente-privee i raznim oglašivačkim agencijama, odlučila je pokrenuti svoj brend te je udruživanjem s industrijskim dizajnerom Guillaume Gadenneom razvila ovaj koncept.

mace 10

Više informacija o brendu i kako naručiti ove prekrasne komede za vašu mačku možete saznati na meyou-paris.com te na Facebook starnici.

mace 3

mace 4

mace 5

mace 6

mace 7

mace 8

mace 9

Komentari