Nose se neki novi biseri

Do prije nekoliko godina bisere smo zamišljali samo u obliku starinskih niski, ogrlica koje su krasile vratove elegantnih dama i nitko nije pomišljao uključiti ih u svakodnevne kombinacije. A onda su se odjednom vratili – klasika u novom ruhu i zavladali to te mjere da se teško od njih bilo i sakriti.

No i taj je val prošao te sad bisere možemo vidjeti u drugačijem izdanju. S obzirom na trend minimalističkog nakita koji nježno svjetluca na vašim rukama, ušima ili zapešću, tako su i odbačene niske bisera te su male bijele kuglice po komadu aplicirane na nakit – prstenje, naušnice, narukvice i ogrlice. Nekad samostalno, a nekad u paru, uvijek donose zanimljivo i sofisticirano rješenje u vaš look.

S obzirom da minimalistički nakit možete nositi u brojnim slojevima, tako brendovi nakita predlažu slaganje bisernih komada jedan na drugi kao što možete vidjeti u slučaju prstenja na ovim fotografijama. Biserni nakit birajte u dnevnim i večernjim prilikama, poslovnim i onim neformalnim, naprosto ne možete pogriješiti.

Foto: Instagram

Komentari