Prelijepe vjenčanice za minimalistice

reformation-velika

S proljećem i toplijim vremenom zahuktava se i sezona vjenčanja, što znači da je potraga za savršenom haljinom odavno krenula. Čak i ako o velikom danu ne sanja niti se za njega priprema, većina žena ima neku viziju kako bi njena haljina trebala izgledati, naravno u skladu s njenim svakodnevnim stilom. Djevojke koje priželjkuju jednostavnije, čiste linije, možda u ovakvim trenucima nailaze na najviše prepreka tražeći idealnu siluetu, no zahvaljujući trendu minimalizma, mogući izbor za netradicionalnu mladenku sve je veći.

reformation18

Mali niche svjetski brendovi sve češće u svoje kolekcije dodaju bridal linije po pristupačnim cijenama, a nekad je to i najbolji mogući izbor. Naime, krojevi su dovoljno jednostavni da se haljine mogu iskoristiti i za druge svečane prilike ukoliko se za to ukaže potreba, modeli su nježni i lagani, a samo zato što je njihov kroj jednostavan ne znači da nisu ujedno glamurozne i raskošne. Nekad je manje uistinu više.

reformation12

reformation19

Savršene minimalističke vjenčanice pronašli smo u bridal liniji američkog brenda Reformation. Od čiste bijele do pastelnih nude nijansi, odlikuju se nježnošću i lepršavoću svojih jednostavnih krojeva zbog čega su posebno romantične. U ponudi su i brojne druge boje haljina, poput pastelne ljubičaste ili sivo-plave. Bez nepotrebnih slojeva materijala, svi modeli padaju ravno do poda plešući oko nogu, a najčešće korišteni materijali su fina svila, džersej ili čipka. O materijalu ovisi i cijena, uglavnom se kreće oko 300-400 dolara i ne prelazi maksimalnih 600 dolara za pojedini model.

reformation20

Ove haljine odlikuju detalji poput potpuno otvorenih leđa, lepršavih trakica koje se vežu ili križaju na leđima, neki od modela trendovski otkrivaju ramena spuštajući naramenice, a neki dolaze u kombinaciji crop topa i suknje visokog struka. Dužina rukava isto varira, od dugačkih, šišmiš rukava pa sve do bretelica, a za potonju kombinaciju Reformation je osmislio i kratki lepršavi plašt.

Brend dostavlja i u Hrvatsku, jedini problem na koji ćete možda naići je odabir haljine jer su sve prekrasne. U nastavku pogledajte naš izbor.

reformation2

reformation1

reformation11

reformation17

reformation6

reformation7

reformation5

reformation8

reformation14

reformation15

Komentari