Talijanski brend torbi kojeg blogerice vole

U doba kada na modnoj sceni gotovo ništa više ne može biti izmišljeno, a da bi iznenadilo, primjetan je povratak osnovama i minimalimu koji je posljednjih sezona uistinu obožavani trend među ženama. Nose se odjevni komadi najjednostavnijih krojeva, a ista mantra ‘manje je više’ vrijedi i kada su u pitanju modni dodaci. Brendovi asesoara poput Mansura Gavriela otvorili su vrata drugim brendovima, da i one prigrle minimalizam, a jedan od njih je i nedavno pokrenuti talijanski brend Camelia Roma, koji je već pronašao svoj put do garderoba poznatih modnih blogerica.

Ova talijanska modna marka inspirirana je najvećim klasicima svijeta modnih dodataka i na scenu donosi kolekciju torbi kojima je zajednička moderna jednostavnost i rafinirana osobnost. Ove torbe svakodnevno nose talijanska blogerica Veronica Ferraro, američke blogerice Emily Luciano i Gina Ybarra, Nizozemka Levi Nguyen i Ruskinja Polina.

Prva kolekcija brenda Camelia Roma donosi seriju minimalističkih torbi izrađenih tradicionalnim tehnikama u Italiji od najfinije kože, koje usprkos visokoj kvaliteti i istančanom postupku izrade nose pristupačne cijene. Stilovi koji su najviše osvojili trendseterice oni su koji i trenutno dominiraju modnom scenom; riječ je, naravno, o popularnim bucket modelima i ruksacima. Sve modele pogledajte na Camelia Roma web stranici.

camelia roma8

camelia roma5

camelia roma3

camelia roma6

camelia roma2

Foto: Instagram

Komentari