Minimalističke Sailbrace narukvice stvorene su za ljeto

sailbrace1

Slovenski Sailbrace pokrenut je prošle godine kao startup brend, a prepoznavši snagu društvenih mreža i usmene predaje ubrzo su svojim narukvicama počeli osvajati tržište. Recept je to kojim teže brojni svjetski brendovi u ovo digitalno doba i sve se više čini kako itekako dobro funkcionira jer dobar se glas daleko čuje ako iza sebe imaš kvalitetan proizvod s pričom.

sailbrace6

A Sailbrace ima sve to, upakirano u minimalističke narukvice s unikatno izrađenim detaljem u obliku sidra. Njihova poruka je ‘Anchor yourself to something special’ kojom promoviraju povezanost, snagu i stabilnost koja vas veže uz nekoga ili nešto. Tanke vrpce različitih boja povezane su malim sidrom koje može biti srebrno, pozlaćeno ili u boji sezone – rose gold. S obzirom na raznovrsnost može se kombinirati uz druge modne dodatke kao što su satovi ili narukvice, a mogu biti i uniseks detalj.

sailbrace4

Pravi ljetni motiv – sidro – odmah zove na sunce, more, plaže, no ostaje podsjetnik na dugo toplo ljeto i dugo nakon što ono završi. Pogotovo ako ga poklonite nekome posebnom.

sailbrace8

Sailbrace narukvice ručno su napravljene u EU, a brend je samo još dodatno potvrdio trend minimalističkih narukvica čija popularnost traje već nekoliko sezona. Narukvice možete potražiti na webshopu Sailbrace.com i brend pratiti na Facebook i Instagram profilima.

sailbrace5

sailbrace7

sailbrace2

Foto: Sailbrace

Komentari