Ideje za minimalističku manikuru

Tanya Taylor

Tanya Taylor

Trendovi u manikuri mijenjaju se poput onih modnih, iz sezone u sezonu, od jedne modne piste i aktualne kolekcije dizajnera do druge. Razni oblici noktiju, sjajne boje, matirane, uzorci, pa čak i minijaturne sličice. Za to su vrijeme neke pak boje vječne, poput svih nijansi crvene koju volimo u kad situacija zahtijeva bezvremensku eleganciju, dok se sve ostale rotiraju ovisno o godišnjim dobima. Minimalistička manikura, bez obzira koju boju koristili, može jednako odgovarati svim sezonama jer je gotovo neprimjetna i zato idealna za svaki dan.

Tanya Taylor

Tanya Taylor

Pod minimalističkom manikurom smatra se korištenje prozirnog laka i malog dodatka boje kako bi izgledala što jednostavnije i prirodnije. Crte, točke, polumjeseci, francuska manikura u boji… Sve su to neke od ideja koje možete i sami iskoristiti. S obzirom na široki povratak crnog laka koji je bio zaboravljen nekoliko sezona, možete se igrati njime i kreirati razne uzorke. Uz jedan sloj prozirnog laka, odabir uzorka u boji i još jednog završnog sloja za učvršćivanje, brzo ste gotovi sa svojom manikurom u kućnoj radinosti, a nokti će izgledati zanimljivo. Najbolje će izgledati na potpuno kratkom noktu i prirodnom obliku, svojstvenom samo vama.

Monique Lhuillier

Monique Lhuillier

Možete boju kombinirati s make upom za upečatljiviji dojam, povlačiti okomite ili vodoravne crte, po sredini nokta ili manje simetrično, jednu-dvije-tri, samo u jednoj boji ili kombinaciji više njih ako vam tako odgovara uz outfit. Možete naglasiti samo polumjesec na noktu, ili staviti jednu točku, a ne morate isti uzorak ni ponoviti na svim noktima. Inspirirajte se fotografijama s revija za svoju vlastitu kombinaciju!

Veda

Veda

Alexis Mabille

Alexis Mabille

Noon by Noor

Noon by Noor

Dorhout Mees

Dorhout Mees

Foto: ImaxTree

Komentari