Mini naušnice za neprobušene uši

Čak nekoliko naušnica na ušima može izgledati itekako chic. Dokazuju to it djevojke i modeli kao što su Erin Wasson, Behati Prinsloo, Rosie Huntington Whiteley koje su sve odabrale sitni minimalistički nakit za svoje probušene uši.

Ali ako nemate probušene uši ili jednostavno niste spremni na još rupica, možete kreirati sličan look koristeći minijaturne ‘ear cuffs’, odnosno naušnice koje se samo nataknu na uho. Različiti brendovi predlažu svoje varijante, sasvim jednostavne zlatne alkice s osiguračima da ne ispadnu, tanke ili glomaznije, ispunjene cirkonima ili nekim dragocjenijim kamenjem…

Naši su favoriti delikatni komadi hrvatskog brenda Mirta Jewelry o kojem smo već pisali koji dolaze u zlatnoj i srebrnoj varijanti.

Tu je i genijalan nakit Anna Inspiring Jewellry kojem smo također već posvetili nekoliko članaka, no on je u višem cjenovnom rangu. Ako ne želite toliko duboko posezati u novčanik, a minijaturni ‘ear cuffs’ nešto su što bi rado nosili, na stranici Etsy možete pronaći puno pristupačnije varijante.

Inspirirajte se u nastavku za svoj look.

Foto: Instagram, Etsy

Komentari