Kombinacije poznatih Talijanki na Milanskom tjednu mode

@eleonoracarisi

@eleonoracarisi

Nakon New Yorka i Londona, početkom ovog tjedna stiglo je vrijeme i za Tjedan mode u Milanu. Talijanska modna prijestolnica iz sezone u sezonu privlači šaroliku modnu publiku, koja najnovije prijedloge talijanskih dizajnera dolazi vidjeti iz prve ruke, i to sa svih strana svijeta.

U tjedan dana održavanja, milanskim ulicama prošeće vojska američkih, britanskih, francuskih i drugih blogerica i blogera, a mjesta u prvim redovima modnih revija redovito su rezervirana i za stylish Talijanke –  urednice, modne novinarke, stilistice i blogerice.

Pozornost street style fotografa i ove sezone privlače talijanske modne zvijezde; Chiara Ferragni, Gilda Ambrosio, Giorgia Tordini, Tamu McPherson, Candela Novembre, Chiara Biasi i Eleonora Carisi, koje osim pred njihovim objektivima, fotografije svojih stylinga rado dijele i na svojim Instagram profilima. Tako smo dobili uvid u njihovu garderobu za Milanski tjedan mode ove jeseni, za koji su se očekivano ‘oboružale’ cool dizajnerskim komadima i još jednom pokazale kako su Talijanke jedne od najbolje odjevenih žena svijeta.

Foto: Instagram

Komentari