Kolekcija za proljeće jednog od najljepših srpskih brendova

Jedan od najljepših srpskih brendova, Mihano Momosa, predstavio je svoju kolekciju za proljeće 2016. u kojoj je još jednom uspio da poveže naizgled dvije suprostavljene potrebe žene – potrebu za klasičnim odijevanjem i praćenjem trendova.

mihano momosa

Prepoznatljiv element nove kolekcije su pruge, u pastelno rozim i plavim bojama, koje dolaze u kombinaciji s jasnim i pročišćenim krojevima te se besprijekorno stapaju u jednu cjelinu.  Svoju razigranu stranu Mihano Momosa ovaj put pokazuje kroz detalje na predimenzioniranim rukavima, a element izneađenja svakako su haljine od perja u sivoj boji koja inače nije karakteristična za ovaj brend.

I u ovoj kolekciji povezana su estetika i udobnost pa su korišteni prirodni materijali – svila i organski pamuk dok je posebna pažnja posvećena ručnoj izradi.

mihano momosa 2015

Fotografiju potpisuje Marko Vulević, scenografiju Ksenija Josifović i Miroslava Đorđević, make-up Mina Abramović, dok su modeli u kampanji Ines Ćulibrk, Nevena Grmuša, Katarina Filipović i Milica Tomović. Više na www.mihanomomosa.com.

mihano momosa (13)

mihano momosa proljeće

mihano momosa (15)

mihano momosa (16)

mihano momosa (2)

mihano momosa

mihano momosa (5)

mihano momosa (6)

mihano momosa (7)

mihano momosa (8)

mihano momosa (10)

Komentari