‘Midi’ prstenje koje će kreirati poseban look

U Tel Avivu je 2013. godine osnovan brend nakita koji polako postaje omiljen među celebrityjima. Hotcrown je visoko kvalitetan ručno rađeni nakit, proizvod ljubavi Yisgava i Ginat. Njihova priča je dokaz kako ljubav može sve pokrenuti i preokrenuti. Nakon što su se zaljubili, morali su pronaći način kako da više vremena provedu zajedno. S obzirom da su oboje bili visoko pozicionirani uspješni poslovni ljudi odlučili su dati otkaze i pokrenuti vlastitu tvrtku u kojoj će kreirati i raditi ono što vole.

Uspjeh je došao relativno brzo. Jednostavnost i posebnost njihovog nakita među prvima je prepoznala urednica japanskog Voguea, Anna Dello Russo. Nakon toga uslijedile su mnoge narudžbe nakita, a osobito one za prstenje. Jedan od popularnijih prstenova je ‘midi’ prsten, prsten koji se nosi na sredini prsta, a koji je pravi rastući trend među ženama. Midi prsten, postavljen između srednjeg zgloba i nokta, ukrasit će vaše ruke. Zbog svog položaja istaknuti će vaše ruke koje će izgledati izduženije i ljepše. Ovisno o dužni noktiju i boji laka pristaje baš svakom stilu.

Midi prsten najljepše će izgledati ako se kombinira sa nekoliko drugih prstena. Prsteni koji su razasuti po rukama pokazuju karakter onoga koji ih nosi. Budite drugačiji, ukrasite svoju ruku u svom stilu. Ovi posebno lijepi primjerci prstenja dostupni su na stranici Hotcrown.

Foto:Instagram

Komentari