Mia Kovačić za Replay

Mia Kovačić za Replay 7

Poznatu hrvatsku voditeljicu Miju Kovačić i modni brend Replay veže dugogodišnja suradnja, koja je ove sezone zaokružena još jednom modnom kampanjom u kojoj se pojavljuje. Kao najvjernija Replay brend prezenterica, Mia je na jesenskim vizualima pokazala kako nositi ključne Replay komade i svojim stilom te prijedlozima zanimljivih kombinacija poslužila kao inspiracija za aktualne dane.

Mia Kovačić za Replay

Modna kampanja snimljena je u prostoru tvornice Katran, dok se iza fotografskog objektiva našao najpoznatiji hrvatski street style fotograf, Goran Čižmešija. Kožne jakne i ove sezone vladaju gradskim ulicama, a kvalitetne traperice odličan su izbor ukoliko želite naglasiti dinamičan i urban karakter. Mia kao istinska Replay žena, svoju gradsku šetnju započinje glamuroznim gležnjačama koje nadopunjuje zanimljivim haljinama i suknjama koje su lagane za kombiniranje s klasičnim majicama ili modernim košuljama.

replay-mia-kovacic9

Jesenska kolekcija donosi tamne nijanse asfalta te betonski sive tonove prožete nešto jačim tonalitetima. Hladniji zimski dani su pred nama, a oni su nezamislivi bez kvalitetnih kaputa. Mia je savršeno prikazala kako spojiti urbani duh i ženstvenost, a pritom biti stilski dojmljiva, dok za ležerna izdanja bira kvalitetne Replay traperice koje kombinira s jednostavnim majicama i toplim vestama. Zanimljive torbe i ove su sezone neizostavni modni dodaci, koji podižu svaki stil na višu razinu.

replay-mia-kovacic13

Novu kolekciju pronaći možete na Replay prodajnim mjestima u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Dubrovniku, Zadru i Šibeniku, u Roses Outlet Storeu ili na web shopu www.reverto.hr.

replay-mia-kovacic10

replay-mia-kovacic12

Mia Kovačić za Replay 2

Mia Kovačić za Replay 3

Mia Kovačić za Replay 4

Mia Kovačić za Replay 6

replay-mia-kovacic11

Mia Kovačić za Replay 5

Mia Kovačić za Replay 8

Komentari