Manikure spremne za zimu

Opening Ceremony manikura

Opening Ceremony

Aktualna sezona isprofilirala je nekoliko zanimljivih trendova kada su u pitanju manikura i lakovi za nokte kojima postižemo određeni ‘nail look’. Smaragdno zelena pozicionirala se kao dosta popularna boja na noktima, a popratili su ju ništa manje poželjni, zagasiti tonovi crvene, ljubičaste, pa čak i crna boja.

Alexis Mabille manikura

Alexis Mabille

No, kako se okrećemo zimi i zapravo blagdanskoj sezoni, u fokus će sve više dolaziti sjaj metala. Riječ je o još jednom trendu na noktima koji je nastao na jesenskim modnim pistama, a koji na vrlo jednostavan način prelazi i u svakodnevni život. Razlog tome je taj što je lako nosiv u svim prilikama, te je uvijek tu negdje kada na vrata pokucaju sezonske svečanosti i razdoblje blagdanskih partyja.

3.1 Phillip Lim manikura

3.1 Phillip Lim

Upravo onda ukrašavamo nokte metalik lakovima ili pak glitterom, koji prebačen preko klasičnog laka za nokte cijeloj manikuri daje jednu novu, a blagdanskoj sezoni vrlo prigodnu dimenziju. Metalik boje ne nose se isključivo samostalno, već i u kombinaciji sa sjajnim i mat lakovima, a ove sezone u modi su mramorne i manikure u dva tona u kojima metalik efekti vode glavnu riječ.

Charlotte Olympia manikura

Charlotte Olympia

Leitmotiv manikura

Leitmotiv

Creatures of the Wind manikura

Creatures of the Wind

Tadashi Shoji manikura

Tadashi Shoji

Foto: IMaxTree

Komentari