Neobična plosnata bočica za vodu

memobottle 1

Svako toliko odlučimo napraviti nešto što je dobro za okoliš i za zdravlje. Odlučimo reciklirati, zdravije se hraniti, unositi više tekućine i općenito bolje se brinuti o našem zdravlju. Jedan od prvih koraka je povećano unošenje toliko potrebne tekućine u organizam. No, ubrzo se nađemo u nezgodnoj situaciji da svako malo kupujemo vodu, skoro pa bacamo novac na flaširanu vodu (prilično ironično obzirom da je naša zemlja jedna od rijetkih s dostupnom pitkom vodom u svakoj kuhinji i kućanstvu), i na kraju ulovimo se da gomilamo plastične boce i samim time stvaramo više smeća.

memobottle 2

Osim toga, oblik boce nam zna smetati. Teško ju je smjestiti u žensku torbu, radnu torbu i u slučaju nošenja ruksaka znamo ju neugodno osjetiti na leđima.

memobottle 3

U nastojanju smanjenja korištenja plastičnih jednokratnih boca australska kompanija Memobottle kreirala je, izgleda, savršenu bocu – izdržljivu, dugotrajnu bocu od ‘BPA-free’ materijala tritana. Može se oprati u stroju za pranje suđa. No, ono što je nas osvojilo jest njezin oblik – ona je naime, spljoštena! Jedinstven, odličan oblik plosnate kocke čini ju iznimno praktičnom! Ako vam ne odgovara nošenje boce u torbi i svakako ju ne želimo nositi u ruci – možemo ju u ovom slučaju spremiti i u džep!

memobottle 4

Toliko potrebna voda nam je sada stvarno stalno pri ruci, a ne onečišćujemo okoliš s kupnjom i potrošnjom novih plastičnih boca. Memobottle dolazi u nekoliko veličina i svojim dimenzijama podsjeća na formate papira tako da se elegantno slaže sa svim potrebnim stvarima za dan u torbu. Odlično pristaje složena uz laptop, knjige, bilježnice i sl. A želite li ju personalizirati, svakako pogledajte ponudu raznolikih čepova i košuljica za bocu.

memobottle 5

memobottle 6

Sve informacije o ovom odličnom proizvodu i kako ju naručiti možete naći na službenoj stranici kompanije memobottle.com, a pratiti ju možete na Facebook stranici i Instagram profilu.

memobottle 7

memobottle 8

memobottle 9

T.R.

Foto: Facebook

Komentari