Même – urbani dječji brend koji osvaja simpatije

meme4

Uzimajući u obzir prirodu dječjeg rasta, ponekad iznimno brzu, relativno novi i mladi modni brend même odlučio se pozabaviti dizajnom dječje odjeće koju će najmlađi moći nositi mnogo dulje od uobičajenih nekoliko mjeseci. Tako je rođena njihova prva kolekcija Chapter 1 i odjeća kreirana na način da dijete u njoj komotno raste i da se dijeli između braće i sestara različitih generacija.

meme

Odjeću brenda karakteriziraju jednostavne i pročišćene linije te predimenzionirane siluete, što même svakako ističe iz mora drugih baby brendova. Ovi raznovrsni komadi mogu se lako kominirati s ostalim odjevnim predmetima u dječjem ormaru, a izrađeni su u monokromatskim, crnim i bijelim varijantama s idejom kako odjeća za djecu ne bi trebala biti dijeljena prema spolu.

meme2

Même bejzbolske jakne, kimona, košulje, majice, culotte hlače i kombinezoni dizajnirani su i proizvedeni u SAD-u. Za dizajn je zaslužan njihov studio u Seattleu, a za proizvodnju jedna mala manufaktura u Los Angelesu. Vijek trajanja pojedinim komadima, brend je produljio specijalnim elementima i zahvatima u dizajnu, koji su odjeću učinili prilagodljivom različitim dječjim veličinama. Hlače, primjerice, mogu nositi djeca od 2 do 10 godina, a gornji dijelovi širi su i dulji kako bi se adaptirali rastu. Nešto što bi djeca prerasla za šest mjeseci, ovom taktikom može potrajati i koju godinu.

meme8

Naglasak je stavljen, kao što to obično biva kod dječje odjeće, na visoku kvalitetu u skladu s najvišim standardima, pa kolekcijom vladaju pretežito prirodni materijali iz SAD-a i Japana. Svi komadi prethodno su tretirani silikonom, kako bi se reduciralo sužavanje odjeće između pranja, te ih djeca mogu nositi odmah po kupnji. Više o ponudi même brenda koji je za prvu kolekciju snimio i ljupku kampanju, saznajte na njegovom webu.

meme5

meme7

meme9

meme6

meme11

meme10

Foto: même 

Komentari