Nova prirodna njega za suhu i osjetljivu kožu

Melvita kolekcija

Poznato je da zima ne mazi našu kožu, no u svim njenim radostima i dalje je moguće bezbrižno uživati uz odgovarajuću njegu. Protiv vjetra, hladnoće i suhog zraka, prirodnim rješenjem bori se poznata kozmetika Melvita, koja je saveznika pronašla u medu timijana, glavnom sastojku nove kolekcije Medeni nektar. Baš kao i Apicosma kolekciju, i ovu novu karakteriziraju raskošne teksture i nove formule.

Melvita umirujuce kremasto mlijeko za tijelo

Melvita umirujuće kremasto mlijeko za tijelo

Med se kao jedan od sastojaka nalazi u gotovo svim proizvodima, a znanstveno je dokazano da med timijana (majčine dušice) ima hranjivo i obnavljajuće djelovanje na kožu. Patentirani kompleks tri vrste organskog meda objavlja i revitalizira kožu, soline omekšava, hidratizira i osnažuje zaštitni sloj kože, alfa-bisabolol umiruje, hrani i njeguje vašu kožu.

Melvita umirujuca krema

Melvita umirujuća krema za ruke

Novi proizvodi za njegu namijenjeni su suhoj, vrlo suhoj i osjetljivoj koži, a kolekcija uključuje umirujuće kremasto mlijeko za tijelo, umirujući balzam za tijelo i umirujuću kremu za ruke. Bogata i svilenkasta tekstura trenutno zaglađuje kožu, čineći je pritom prekrasno mirisnom i njegovanom.

Melvita umirujući balzam za tijelo

Melvita umirujući balzam za tijelo

Komentari