Začinjena i strastvena kuhinja varaždinskog restorana Santa Maria

santa maria slider 1

U jednom od najljepših gradova Hrvatske, Varaždinu, osim Špancifesta, kulturnih i povijesnih znamenitosti nalaze se i odlične, maštovite gastronomske lokacije.

Za sve ljubitelje začinjenih, jakih i bogatih jela južnjačkih kuhinja kao što su meksička i indijska jela, Varaždin donosi jedno odlično iznenađenje – restoran Santa Maria.

santa maria 5

Santa Maria je restoran koji svojim uređenjem odmah da naslutiti kakva jela će vas tamo dočekati. Rustikalni prostor uređen s maštovitim, šarenim detaljima, stari, reciklirani te restaurirani namještaj obojan u jarke boje, nađeni stari predmeti s pričom i prošlošću doprinose karakterističnoj atmosferi prostora.

santa maria 4

Atmosfera kao da će vas odvesti u neke južnije, strastvene krajeve oko ekvatora gdje su glasno pričanje, povišeni, no zabavni tonovi, mnogo ritmične glazbe i plesa te taj slatkasto-ljuti miris u zraku nešto bez čega se jednostavno ne može.

santa maria 1

Za malo više ritma i jakih okusa posjetite Facebook stranicu ili santamaria.hr kako biste saznali sve o dnevnoj ponudi jela, a koja uključuje mesna i riblja jela, razne juhe, jela s roštilja te već spomenutu etničku kuhinju za one koji vole začinjeniju hranu.

santa maria 3

santa maria 6

Foto: santamaria.hr

Komentari