Qushin: Mekano carstvo za vašeg kućnog ljubimca

Qushin je novi brend na hrvatskom tržištu koji će podjednako razveseliti vlasnike pasa kao i kućne ljubimce koji će na mekanim jastucima uživati. Jastuke i prostirke pod imenom Qushin dizajnira Iva Goluža koja je s projektom započela zato što nigdje nije mogla pronaći jastuk na kojem će njezin psić Bak uživati, a koji se pritom i savršeno uklapa u njezin životni prostor. Od estetske komponente, mnogo važnije joj je bilo da je jastuk kvalitetan.

qushinjastuk9

Ako ste vlasnik psa vjerojatno znate da je ponuda u pet shopovima u najmanju ruku neinspirativna tako da ste zasigurno već razmišljali o ovom problemu. Qushin jastuci zato dolaze u tri veličine i devet različitih uzoraka kao i prostirke Qushin 2go koje je lako složiti i ponijeti u slučaju putovanja, a inače se mogu rasprostrijeti na sofu ili kauč na kojima se ljubimac odmara. Jastuke je moguće i naručiti po mjeri ukoliko je traženi dezen dostupan na zalihi.

qushinjastuk2

Qushin Kadina

Sve navlake za Qushin jastuke su sašivene od 100% pamučnih tkanina, osim navlake na jastuku namijenjenom psima u izvanjskim prostorima. Riječ je o Qushin Militar jastuku, napravljenom od čvrste poliesterske tkanine koja ne propušta vodu. Punjenje Qushina zaštićeno je nepromočivom navlakom od mikrofibre, koju je dovoljno prebrisati vlažnom krpom ako se smoči ili zaprlja. Za udobnost i mekoću jastuka namijenjenih četveronožnim dlakavcima, jastuci su punjeni 100% silikoniziranim poliesterskim kuglicama koje se optimalno raspoređuju po jastuku i tako psima pružaju savršenu udobnost.

qushinjastuk10

Prostirka Q2GO Kadina

Svi Qushin proizvodi dostupni su na internetskoj stranici Qushin.com gdje se mogu naručiti uz dostavu na adresu, a uskoro i u zagrebačkom showroomu u Dobojskoj 36b. Cijene za jastuke se kreću od 389 do 699 kuna, a prostirke koštaju 219 kn.

qushinjastuk5

Qushin Punta

qushinjastuk3

Qushin Pitun

qushinjastuk8

Qushin Monada

qushinjastuk6

Prostirka i Qushin Balota

qushinjastuk7

Qushin Militar

qushinjastuk4

Qushin Leroj

 

 

Komentari