Mediteranski specijaliteti u restoranu Vinodol

Restoran Vinodol, jedna od omiljenih zagrebačkih gastro adresa u srcu Donjega grada, već je godinama destinacija broj 1 za ljubitelje autentične hrvatske kuhinje i mediteranskih delicija, kojih je ovog studenog ondje više no ikad. Vinodol je, naime, u svoju stalnu ponudu uvrstio nova riblja jela s jadranskim namirnicama vrhunske kvalitete, koja će ove zime razmaziti okusne i mirisne pupoljke svih istinskih hedonista.

Restoran Vinodol3

U toplom ambijentu i opuštenoj atmosferi Vinodola, od nedavno možete uživati u dnevno svježim kraljevskim namirnicama; jadranskoj tuni, stonskim kamenicama i dagnjama.

Isprobajte tunu pripremljenu na tatarski način, stonske dagnje na buzaru ili neko drugo riblje jelo iz jelovnika (toplo-hladna salata s kozicama, tuna na žaru s mišancijom) koji će vas bez sumnje nagovoriti da se ponovno vratite kako biste isprobali nešto novo. Ako tome dodamo i zavidnu vinsku kartu koja na jednome mjestu okuplja najbolje hrvatske sorte, razloga za postati stalnom publikom u Vinodolu i više je no dovoljno.

Restoran Vinodol5

Restoran Vinodol

Restoran Vinodol4

Restoran Vinodol2

Foto: Vinodol

Komentari