Mayanas narukvice u novom stilu

Ovoga ljeta Mayanas narukvice bit će nezaobilazan modni dodatak. Do sada već popularnim kolekcijama, Mayanas tim je dodao dašak boho stila pa će se novi modeli savršeno uklapati u trendove koji su za ovo ljeto nametnuti iz centara visoke mode.

Mayanas-u-novom-Boho-stilu-(9)

U šarenilu ručno ispletenih unikatnih narukvica, naći će se za svakog ponešto. Nove Mayanas narukvice ukrašene su školjkama, kristalima, pompomima, visuljcima i ludim fluorescentnim zakovicama koje svijetle pod UV svjetlom, što će posebno oduševiti sve koji će ovo ljeto plesati po klubovima i festivalima.

Mayanas-u-novom-Boho-stilu-(7)

Kako su uz Mayanas narukvice od samog početka usko povezane s neopisivom srećom uzrokovanom ljetom, tropima, prirodom i morem, za ovogodišnju priču odabrana je jedna od najljepših lokacija na Jadranu, Palmižana na otoku Sv. Klement preko puta grada Hvara.

Osim njihove nevjerojatne privlačnosti, Mayanas narukvice idealne su i kao poklon jer su pakirane u epruvetama u kojima dolaze sa svojim prepoznatljivim sloganom – What goes around comes around – kojim prizivaju dobru karmu i pozitivnu energiju.

Mayanas-u-novom-Boho-stilu-(6)

Za make up je zaslužna Sanja Hrstić Kuterovac, za kosu Mijo Majhen, fotografije potpisuje Maja Kljaić. Ove se godine Mayanas djevojkama Petri i Dini pridružila Suzana Horvat, te modeli Magdalena i Barbara.
Mayanas narukvice možete pronaći na preko 30 prodajnih mjesta diljem lijepe naše, a sve detalje možete pronaći na službenoj web stranici Mayanas.

Mayanas-u-novom-Boho-stilu-(3)

Mayanas-u-novom-Boho-stilu-(1)

mayanas45

Mayanas-u-novom-Boho-stilu-(8)

Komentari