Max&Co otvara se u Teslinoj ulici

maxandco1

Max&Co, talijanski brend nepogrešivog modnog izričaja, dobro poznaju sve stylish Zagrepčanke. Već šesnaest godina nezaobilazna je modna postaja za sve one koje žele besprijekorno izgledati u svakoj prigodi, u svako doba dana – poznati talijanski dizajn, bogatsvo boja i materijala besprijekorne kvalitete.

Max&Co u ponedjeljak, 14. ožujka, otvara svoja vrata na novoj adresi, Teslina 6, u novom ruhu. Poznata modna marka, iz obitelji Max Mara, u Milanu je lansirala novi koncept butika koji je osmišljen i dizajniran upravo da se približi suvremenoj ženi i njenim potrebama. Koncept je naišao na veliki uspjeh, stoga je isti prigrlio i Max&Co Zagreb, prvi u Hrvatskoj.

maxandco2

Talijanski dizajneri najbolje znaju da je moda način izražavanja stoga je i kolekcija Max&Co za proljeće/ljeto 2016. koja će vas dočekati u butiku, takva da nikog neće ostaviti ravnodušnim. Savršen lijek protiv zimskog sivila su optimistični i vedri tonovi osvježeni s metalik odsjajem u rafiniranim materijalima. Stroge linije, mekanog volumena stvaraju odvažni ženstveni look. Od večernjih haljina do ključnih traper komada svaka će žena pronaći ono što mora imati ove sezone!

Komentari