Mat ruževi pravi su beauty hit sezone

mat ruz

Pripremajući make up kampanju kuće Dolce & Gabbana, slavni make up artist Tom Pecheux prošle je godine s pravom prognozirao veliki povratak mat ruževa u modu, pritom ne skrivajući svoje oduševljenje ovim proizvodom koji se fantastično nanosi i zadržava na usnama, mnogo dulje od većine ostalih vrsta ruževa.

Mat ruževi su doista tu kako bi se zadržali i osvojili naše make up kutke, a ako još uvijek niste pospremili jedan u vlastitu kolekciju, pravo je vrijeme da to učinite. Nekoć su se ruževi ovakvog baršunastog efekta izbjegavali u širokom luku jer su rezultirali isušenim i ispucalim usnama, no brendovi su se u posljednjih nekoliko godina potrudili usavršiti svoje formule. Danas mat ruževi postaju predmetom obožavanja jer su bogato pigmentirani (ponekad mnogo jače od klasičnih ruževa), izuzetno lako se nanose, sadrže ekstrakte koji istovremeno njeguju usne i, ono što im se nikako ne može spočitati, traju zbilja dugo.

Zahvaljujući širokoj paleti boja u kojoj su napokon zastupljeni, počevši od neutralnih nude nijansi za dan do dramatičnih i dubokih tonova za večernje prigode, mat ruževi nosivi su uvijek i svugdje, a garantiraju vam suptilni i prigušeni glamur koji će osvajati poglede.

Foto: Chanel

Komentari