Maštovite igračke mlade hrvatske umjetnice

Kreativna igraonica Margareta Toys pod vodstvom mlade akademske kiparice i dizajnerice Margarete Lekić održat će se u Croatian Design Superstore, u Martićevoj 4, u subotu, 14. studenog od 11 do 15 sati.

toys 1

Margareta Toys ekološki su prihvatljive slagalice u setovima osnovnih geometrijskih oblika, dizajnirane tako da potiču kreativnost u djece, razvijaju logičko razmišljanje i vizualnu percepciju te poboljšavaju koncentraciju. Slaganjem se pretvaraju u trodimenzionalne oblike poput drveća, kuća i planina. Svi elementi izrađeni su od laganog lipovog drva iz hrvatskih šuma te bojani ekološki prihvatljivim bojama s potrebnim certifikatima u potpunosti sigurnih za dječju igru.

toys 2

Djeca će imati priliku upoznati se s jedinstvenim didaktičkim igračkama te kvalitetno provesti vrijeme u igri uz kreativnu pomoć autorice igračaka.
 Djecu će Margareta voditi kroz igru u tri termina po sat vremena, s početkom u 11:30. Dobna skupina djece koja se poziva na igraonicu je između 2 i 10 godina. Sve datalje o radionici možete saznati na Facebook eventu Margareta  Toys.

SONY DSC

Foto: Facebook

Komentari