Maštovita svjetiljka za dječju sobu

camcam6

Danski brend Cam Cam pokrenula je arhitektica Sara Giese Camre koja je kao i mnoge mame nakon rođenja prvog djeteta zaključila da u trgovinama naprosto nema dovoljno stvari kojima bi uredila dječju sobu, a koje bi zadovoljile njen ukus i stil. Prvo je dizajnirala samo za sebe i prijatelje, ali uskoro je shvatila kako postoji tržište itekako željno ovakvih proizvoda i pokrenula vlastitu tvrtku gdje danas kreira brojne proizvode za djecu i dječje sobe.

Mi danas izdvajamo svjetiljku u obliku balona na vrući zrak koja bi bila zanimljiv detalj u svakoj dječjoj sobi – nježna i prozračna, istovremeno je ukras, ali i funkcionalan dodatak jer može služiti i kao noćna lampa za mališane koji se boje spavati u mraku. Uz nju će zamišljati put oko svijeta i brojne avanture dok polako tonu u san, a jednako će je voljeti i dječaci i djevojčice.

camcam5

Air Balloon Lamp je zamišljena kao visilica čija se dužina može podešavati u prostoru te se postaviti bilo gdje, u kutu sobe, iznad kreveta i slično, a efektno izgleda i u paru. Brend Cam Cam posebnu pažnju poklanja ekološkoj proizvodnji tako da su svi materijali korišteni pri izradi lampe sigurni za djecu. Na službenim stranicama pogledajte kakve još stvari za djecu nude te se inspirirajte idejama na fotografijama.

Foto: @camcam_cph

Komentari