Rezervirajte jedan cijeli dan za shopping

Torterie Macaron

Torterie Macaron

S obzirom na blagdane koji su svakog dana sve bliži, nije loš potez polako početi razmišljati o poklonima koje ćete ove godine ostaviti najmilijima ispod bora. Ne bi bilo pametno sve ostaviti za zadnji čas te po najvećim gužvama (opet) lutati trgovinama pod stresom tražeći idealnu stvar.

Douglas parfumerije

Douglas parfumerije

Možda ste već i pripremljeni, znate točno što želite kupiti, ali niste ulovili trenutak da to i realizirate, a onima koji nikad ne znaju kad krenuti u bitku sa svim poklonima, sigurni smo kako će biti potrebno mjesec dana da bi zamotani paketići bili kreativni i pripremljeni s ljubavlju.

Guess

Guess

Baš se zato, u subotu, 26. studenog 2016., u zagrebačkom Arena Centru pruža prilika da pomno razgledate i uz popuste kupite sve sitnice. Za vrijeme trajanja Mastercard Shopping Daya, uz Mastercard® i Maestro® kartice ostvarit ćete 30% popusta na cijeli ili dio asortimana u čak 50 trgovina.

Replay

Replay

Odvojite jedan shopping dan za sebe i laganom šetnjom prođite sve zacrtane trgovine. Jutro započnite kavom u jednom od caffe barova Arena Centra kako bi napunili baterije, a zatim se uputite prema omiljenim brendovima. Douglas parfumerije, Replay, Guess, Armani Exchange, Croata, Mass, Pepe Jeans, samo su neki od njih. Cijeli popis trgovina u kojima možete ostvarivati popuste pronađite na linku.

Croata

Croata

Kad se umorite od shoppinga čeka vas bogat program koji počinje već u 10 sati ujutro i traje do 21 sat. Sve nastupe istražite ovdje.

Foto: Sanja Jagatić

 

 

Advertisement

Komentari