MasterCard preporuke za poslovne darove

Blagdanska kupnja poslovnih poklona nikada nije bila jednostavnija i brža uz MasterCard kartice uz koje su plaćanja sigurna, brza i elegantna. MasterCard vas poziva da se prepustite pogodnostima koje nudi kartično plaćanje, bez obzira na visinu iznosa ili tip trgovine, a podsjeća i na još jednostavniji način – beskontaktno plaćanje MasterCard karticom – koje je gotovo u trenu, samo naslonite karticu i platite!

poslovni partneri post

Na brojnim prodajnim mjestima koja nude i ovaj način kupnje, dovoljno je prisloniti svoju beskontaktnu karticu na čitač koji nakon zelenog svjetla i zvučnog signala zaključuje vaše plaćanje. Za iznose do 100 kuna nije potreban niti PIN niti potpis, dok je za sve iznose iznad 100 kuna dovoljno ili utipkati PIN ili potpisati potvrdu.

Ako ne znate što kupiti vašim poslovnim partnerima ovog Božića, donosimo tri top prijedloga:

Bombonijera – Bombonijera pozdrav iz Hrvatske idealan je božićni poklon za vaše strane poslovne partnere. Pozdrav iz Hrvatske jedinstvena je bombonijera s reljefnom kartom Hrvatske na kojoj su označena sva veća mjesta i nacionalni parkovi. Bombonijeru pozdrav iz Hrvatske možete pronaći u najbližoj Kraš trgovini u kojoj možete platiti beskontaktno.

kraš mc post

Knjiga – u današnjem ubrzanom i stresnom poslovnom okruženju, pomognite vašim poslovnim partnerima u smanjenju napetosti i stresa, korisnom knjigom „Meditacija za zaposlene“. Nikome meditacija ne treba više nego ljudima koji nemaju vremena meditirati. Ti su ljudi možda i pokušavali sa meditiranjem,ali su odustali jer im je bilo teško uključiti meditaciju u svoj užurbani životni stil te na jednostavan način smanje napetost i kronični stres vježbama brzog opuštanja. Knjigu „Meditacija za zaposlene“ možete pronaći u najbližoj Algoritam Profil Mozaik trgovini, u kojoj možete plaćati beskontaktnim MasterCard karticama, ili naručiti putem web shopa www.apm.hr.

 

osho post

USB grijač za šalicu – iznenadite svoje poslovne suradnike praktičnim USB grijačem za šalicu. Ovaj uređaj samo uključite u slobodan USB, stavite šalicu na grijaču podlogu i vaš omiljeni topli napitak ostati će topao koliko god je to potrebno. USB grijač za šalicu možete pronaći u najbližoj Links trgovini, u kojoj možete plaćati beskontaktno, ili naručiti putem web shopa www.links.hr.

grijac za salice post

Olakšajte si život i ovog Božića kupujte beskontaktnom MasterCard karticom. Neka Vaše iskustvo kupnje bude brzo, jednostavno i pametno!

Komentari