I ove godine u Dubrovniku će biti predstavljeno najbolje od hrvatskog dizajna

MasterCard već drugu godinu zaredom, u prostoru dubrovačke Luže, predstavlja MasterCard® Design in Croatia EXPO+SHOP projekt koji će trajati od 3.7. do 25.9.2015. Projekt je platforma afirmacije hrvatskog produkt dizajna, ujedno i projekt koji predstavljanjem kreativnih promišljanja hrvatskih dizajnera približava i omogućuje svim domaćim i stranim gostima Dubrovnika dostupnost originalnog hrvatskog dizajnerskog proizvoda.

adrian croatia

Uglavnom već etablirani dizajnerski hrvatski komadi produkt i modnog dizajna, dizajna nakita, dječjih igračaka, konceptualnih ideja i priča, funkcionalni su predmeti s estetskom komponentnom koji povezuju hrvatsku tradiciju i suvremenu umjetnost.

oaza

Izložba će predstaviti radove najboljih hrvatskih dizajnera i dizajnerskih studija kao što su Adrian Croatia, Artisan, Prostoria, Xenia design, Ksenija Jurinec, Davorin Kulaš, Studio Grupa, Oaza i mnogi drugi. U postavu izložbe sudjelovala je Boška Bahtijarević iz nagrađivanog arhitektonskog studija Arhitektri, dok je marketinška agencija Alert za klijenta MasterCard osmislila i realizirala projekt.

design expo 2015 (6)

Posjetitelji će na izložbi moći razgledati i kupiti odjevne komade, namještaj, nakit, dječje igračke te konceptualna djela poznatih hrvatskih dizajnera. MasterCard Design in Croatia EXPO+SHOP tako nudi „suvremene suvenire“, u rasponu od konceptualne do utilitarne forme, kojima će domaći i strani turisti promovirati Hrvatsku gdje god se nalazili.

design expo 2015 (4)

Hrvatski proizvod kupljen u Luži nije samo posebni dodatak, već i podsjetnik na proživljeno, nositelj sjećanja, značajni dio identiteta, kako kulturnog, tako i vrlo osobnog. Za sve koji su za, MasterCard nudi 10% popusta na kupnju Maestro® i MasterCard® karticama bilo kojeg proizvoda.

Komentari