MasterCard Brod knjižara stigla je u Vis

Nakon što je jučer oduševio publiku u Lastovu, MasterCard® Brod knjižara – Brod kulture stigao je u Vis, kako bi stanovnicima i posjetiteljima pružio ponudu od nekoliko tisuća naslova iz brodske knjižare te predstavama, književnim večerima, radionicama i glazbenim nastupom obogatio turističke, kulturne i društvene sadržaje ovog mjesta.

MasterCard-Brod-knjižara---Brod-kulture-Lastovo-(2)

Mještani Lastova zajedno sa svojim gostima, jučer su se „do suza“ nasmijali Codyu McClainu Brownu te zgodama i nezgodama iz njegove popularne knjige „Propuh, papuče i punica – vodič za preživljavanje u Hrvatskoj“ u kojoj opisuje Hrvate na simpatičan način.

Na MasterCard Brodu knjižari – Brodu kulture, kojemu je ovogodišnja zemlja partner Republika Mađarska, plove mađarski književnici Otto Tolnai i Ronald Orscik, Cody McClain Brown te hrvatski književnici Maja Hrgović, Dubravko Trojanac, Olja Savičević Ivančević, Lana Derkač i Davor Šalat. Danas u Visu, uz atraktivan program za sve generacije, posjetitelje očekuju brojne MasterCard pogodnosti poput MasterCard Happy Houra u sklopu kojeg se između 17.00 i 19.00 sati može ostvariti 10% popusta za kupnju knjiga MasterCard karticama. Osim toga, za svako plaćanje MasterCard karticom kupci dobivaju i prigodan poklon. Na promociji mađarskih i hrvatskih pisaca s početkom u 21.00 sat predstavit će njihova dijela, stvaralaštvo kao i pogled na književnost.

MasterCard-Brod-knjižara---Brod-kulture---predstava-Poruka-u-boci-(2)

Uz književni program posjetitelji mogu uživati i u kazališnoj predstavi „Međuigre 0-24″ poznatog glumca i redatelja Zijaha Sokolovića koja počinje u 21.30 sati. Radionica puhanja stakla „Friends of glass“ počinje u 19.00 sati, Pop-Rock škola u 19.45, dok će navečer temperaturu zasigurno podignuti nastup Matee Dominiković, natjecateljice emisije The Voice i sastava „4 Town Blues Banda“.

MasterCard-Brod-knjižara---Brod-kulture-Lastovo
Za najmlađe će se održati kazališna predstava „Poruka u boci“ s početkom u 20.30 sati, dok u 19.00 sati počinje poučna mala škola meteorologije Zorana Vakule. Ispred broda će biti postavljena velika staklena boca u koju će posjetitelji moći ubaciti poruku svijetu napisanu na vlastitom jeziku. Nakon završetka turneje sve poruke će biti pregledane i objavljene u zbirci poruka u boci.

Nakon Visa brod će posjetiti 29.7. Bol na Braču, 30.7. Jezera, 31.7. Sv. Filip i Jakov, 1.8. Silba, 2.8. Mali Lošinj, 3.8. Rab, 4.8. Vir, 5.8. Tkon, 6.8. Zlarin i 7.8. Trogir.

Komentari