Maske koje vaše lice pretvaraju u emoji

maske

Maske za lice sada su već standardni dio naše beauty rutine, a i maske u ‘sheet’ stilu, kao trend korejske kozmetike, postale su jako dobro prihvaćene kod potrošačica. Budući da je riječ o njezi kože koja u samo 15 minuta transformira izgled tena, nije ni čudno da su i na našem tržištu pronašle plodno tlo. No, ‘sheet’ maske o kojima vam danas pišemo ipak nećete pronaći kod nas, iako su nama osobno uljepšale dan, jer dolaze u obliku emoji znakova.

 

maske2

Proizvodi ih kozmetička tvrtka Petite Amie Skincare, a u ponudi ima ukupno šest maski u znaku šest različitih emojija. To su redom Love, Scream, Blush, Cooling, Happy i Chillin’ te svaka od njih ima određenu namjenu. Jednom vrstom možete postići instantni dojam liftinga na licu, drugom dubinski hidratizirati kožu, a trećom umiriti čak i najosjetljivije tipove. Možda najzabavniji dio slijedi onda kada otvorite pakiranje, jer je sama ‘sheet’ maska koja dolazi natopljena njegujućom esencijom upravo u obliku emojija. Noseći ovu masku tih 15 minuta, odlična zabava je zagarantirana.

maske3

Emoji maske za lice prodaju se na stranici brenda Petite Amie Skincare, no ondje nažalost nećete uspjeti doći do njih, jer ne dostavljaju u Hrvatsku. Ipak, postoji rješenje – stranica Gilt trenutno ih ima u ponudi, i to po sniženoj cijeni, pa ćete upravo ondje moći pronaći ove maske.

maske4

Komentari