Maska za mobitel kao modni dodatak

Često možemo čuti poslovicu koja kaže da je razlika između igračaka za djecu i igračaka za odrasle u cijeni igračke. Nažalost, to je često točno. Obično pod igračke za odrasle mislimo na predmete kao što automobili, razni kućanski aparati i zadnjih godina hi-fi aparati te mobiteli i slični uređaji.

maske za mobitel

No, sada na tržištu postoji i cijela lepeza dodataka za tehnološke igračke, a nama su za oko ovog puta zapele zabavne dizajnerske maske za mobitele kakvih je na tržištu mnogo u svim mogućim cjenovnim razredima. Mijenjajući maske mobitela, odijevate ga u dizajnersku “odjeću”, igrajući se s njim kao s lutkom u djetinjstvu i to je ono što je zabavno u cijeloj priči.

Donosimo vam prijedlog od nekoliko odjevnih kombinacija za vaše mobitele, pogledajte kakve nude dizajneri kao Jeremy Scott za Moschino, Stella McCartney, Marc by Marc Jacobs ili Garance Doré. Iako možda u višoj cjenovnoj kategoriji, mogu poslužiti i samo kao inspiracija za maskicu kakvu želite na vašem mobitelu te nešto slično možete pronaći na stranicama kao što su Ebay ili Etsy.

Komentari