Maska koja pretvara vaš mobitel u polaroid kameru

prynt4

Zapitajte sami sebe kad ste zadnji puta otišli u foto studio i svoje fotografije s mobitela pospremili u fizički album? Fotografiranje gotovo svakog trenutka u životu postalo je sasvim uobičajeno otkad postoje pametni telefoni, ali ‘umjetnost’ koja izumire je razvijanje tih istih fotografija. Vjerojatno zato jer zahtijeva previše truda i vremena, a mlada start-up kompanija Prynt tome se dovinula osmislivši polaroid kameru u obliku maske za mobitel koja instantno printa sve fotografije koje želite.

prynt3

Prynt male fotografije printa uz pomoć topline i Zink foto papira, a brend je pripremio adaptere za različite smartphone modele – iPhone 6s, 6, 5s, 5c, 5 i Samsung Galaxy S4 i S5. No, najzanimljivija opcija je korištenje Prynt aplikacije koja uz fotografiju snima i video od 6 sekundi koja se ‘lijepi’ na fotku i koji svatko s aplikacijom nakon printanja može očitati.

prynt2

Iako relativno velikih dimenzija u odnosu na mobitel, maska je i dalje vrlo praktičan gadget kakav bi rado posjedovali. Cijena mu je 149 dolara, a dolazi u crnoj i bijeloj boji. Sve dodatne informacije istražite na stranici Prynt.co.

Foto: Prynt

Komentari