Želimo piti kavu iz svih ovih šalica

marinski-sisishop-2

Dizajn Marine Marinski prepoznajemo po slatkom liku curice na keramičkim proizvodima Marinski Heartmades, šalicama, zdjelicama, posudicama za biljke… A sada imamo priliku vidjeti kako to izgleda kada se sasvim drugačiji ‘look’ aplicira na njenu keramiku – tada nastaju delikatne keramičke šalice, sasvim minimalističke i matirane, obojene u crno, s natpisima ispisanim zlatnim slovima. Marina ih je kreirala za nizozemski brend Sisi prema idejama vlasnice brenda, a posebne su po tome što je svaka pomalo različita od sljedeće, te što ih možete odabirati ovisno o svojoj osobnosti ili raspoloženju.

marinski-sisishop-9

“Izrada ove serije šalica je bila izazovna u svim aspektima (što se tiče količine, a najviše tehnike). Koristila sam bezolovnu crnu mat glazuru koja je kao i svaka mat glazura izrazito osjetljiva te su na njoj vidljive i najmanje nepravilnosti. Izazov broj dva bio je izvesti slova u bijeloj boji ne bi li one kontrastirale boji pozadine. Odlučila sam se na varijantu bijele boje, kao boje gline. Tehnika je vrlo zahtjevna i podrazumijeva nanošenje silikona putem rapidografa koji štiti slova i prilikom glaziranja njih ostavlja bijelima. Svaki komad je ručno vrčen na lončarskom kolu.” otkriva nam Marina.

marinski-sisishop-6

Šalice su zapremine 2 decilitra, a natpisi koji dolaze iz kreativne radionice brenda Sisi variraju od duhovitih do provokativnih, za svaku osobu po nešto. Mogu reflektirati vaše jutarnje raspoloženje, mogu biti vaša mantra, ali i odličan poklon voljenoj osobi. Serija je dostupna i u prodaji isključivo putem web-shopa brenda Sisi gdje ih možete naručiti.

marinski-sisishop-8

marinski-sisishop-10

marinski-sisishop-1

marinski-sisishop-4

marinski-sisishop-5

marinski-sisishop-7

marinski-sisishop-3

Foto: Sisi, Instagram

Komentari