Pjevačica Mariah Carey i M.A.C udružuju snage

Ovog prosinca će na M.A.C websiteu biti dostupan “All I Want” ruž, a iduće godine će svjetlo dana ugledati i Mariah Carey Beauty Icon kolekcija koja će biti dostupna kod nas. Suradnja M.A.C-a i glazbene ikone oduševit će sve ljubiteljice poznatog kozmetičkog brenda.

mariahpost

“M.A.C je oduvijek bio moj omiljeni make up brend i oduševljena sam što imam priliku surađivati s njima. Ruž će biti dostupan u prosincu, baš u vrijeme blagdana! Nijansa “All I Want” je elegantna, sofisticirana i glamurozna. Što se tiče moje M.A.C Beauty Icon nadolazeće kolekcije za 2016. godinu samo ću vam reći da vas sigurno neće razočarati”, izjavila je Mariah.

mac

James Gager, M.A.C kreativni direktor također je podijelilo svoje oduševljenje ovom suradnjom: “Mariah je pop i beauty ikona bez premca. Godinama smo je pratili s divljenjem i smatramo kako je sada u naponu snage. Ona zrači elegancijom, glamurom, sofisticiranošću, ali i humorom. Njen “All I Want” ruž je idealna blagdanska frosty nijansa, dok će njena Beauty Icon kolekcija biti sve ono na što pomislite kada razmišljate o M.A.C-u i Mariah.”

Komentari