Mara Bratoš u haljinama brenda LuLu Couture

Fotografkinja i jedna od najbolje odjevenih hrvatica Mara Bratoš zagrebačkim ulicama zablistala je u najnovijim haljinama domaćeg branda LuLu Couture. Lepršave i jednostavne haljine zasigurno će svojom posebnošću osvojiti sve žene koje tijekom cijelog dana žele izgledati besprijekorno.

marabratoš

Iako je brand LuLu Couture prepoznatljiv po svojim haljinama i tunikama s raznim ilustracijama ove sezone dizajnerica Martina Tutić brand je obogatila haljinama bez ilustracija al naglašenog volumena. Kolekcijom dominiraju pastelne boje, a upotpunjena je i linijom nakita. Prirodni materijali za sigurno će vam omogućiti udobnost pogotovo u ove nadolazeće ljetne dane.

marabratoš3

LuLu Couture stavlja poseban naglasak na najatraktivnije komade nove sezone, uključujući vedre i vesele boje, te prirodne materijale koje krase lepršave modele haljina te popularnu asimetriju na haljinama bez rukava.

marabratoš7

Zavodljiv i jednostavan izgled koji savršeno dočarava LuLu Couture djevojku, idealno balansira između primamljivog i nosivog , te ju čini jednostavno neodoljivom. Ready-to-wear oblik uz fashion ilustracije sa akademskim potpisom i ove sezone u kombinaciji sa veselim i vedrim bojama idealan su izbor za tople dane.

marabratoš5

Foto: John Pavlish

Komentari