Bajkovita vjenčanja u Gorskom kotaru

Maple Valley

U šumi Gorskog kotara, daleko od očiju javnosti, krije se Javorova dolina – jedna savršena lokacija za vjenčanja. Cijelo imanje čeka spremno za vašu priču, kakvu god želite ispričati na svoj poseban dan. I ne mora se čak raditi samo o vjenčanju i svadbi, ovdje su moguće djevojačke i momačke zabave, rođendani, kao i drugi posebni dani koje želite obilježiti.

Maple Valley

No mi ćemo vam ispričati priču o jednom vjenčanju, samo da dobijete ideju kako bi i vaše moglo izgledati. S obzirom na veličinu imanja, Maple Valley može biti kulisa malih intimnih svadbi, ali i onih s puno uzvanika, i ni u jednom trenu neće nedostajati mjesta da se rasplešete kako vam srce želi.

Maple Valley

Maple Valley

Mala intimna ceremonija i svadba sa samo 60 najbližih uzvanika organizirani su ovog ljeta. Sve šarmantne detalje, osim cvijeća, izradila je sama mladenka, a vjenčanje je bilo uređeno u romantičnom boho stilu. Počevši od lepršave vjenčanice, vjenčića oko glave, cvjetnih buketića na stolovima, sve je odisalo jednom ležernošću koja je gostima dopustila da se jednostavno jako dobro zabave bez dodatnih distrakcija. Cijelu su atmosferu svojim fotografijama uhvatili fotografi vjenčanja Irina i Matej.

Maple Valley

Maple Valley

Na samom imanju nalaze se tri kuće koje se svojim rustikalnim uređenjem savršeno uklapaju u zeleni okoliš koji ih okružuje, a po potrebi se može podići i šator. Tu su i bazen, teniski teren, teren za mali nogomet teren te skijaška staza. Sa svojim gostima možete uživati u svemu navedenom te provesti nezaboravnih nekoliko dana u prirodi i dobrom raspoloženju, bez obzira na događanje. Tim Javorove doline potrudit će se ostvariti svaku vašu želju.

Maple Valley

Do ove idile smještene u selu Hlevci u Gorskom Kotaru vam treba svega 30 minuta od mora i Rijeke, a od Zagreba sat vremena. Ako je Javorova dolina mjesto iz vaše mašte, posjetite službenu ili Facebook stranicu imanja Maple Valley te se dodatno informirajte o lokaciji.

Maple Valley

Maple Valley

Maple Valley

Maple Valley

Maple Valley

Maple Valley

Maple Valley

Maple Valley

Foto: Irina i Matej

Komentari