Torbice koje su svakim danom sve veći hit

manuatelier1

Kao što je to prije nekoliko godina bio Mansur Gavriel, mali brend s genijalim i unikatnim modelima torbica za koji su se počele otimati sve svjetske trendseterice, tako se sada slična priča ponavlja s turskim brendom Manu Atelier. Svi svjetski mediji pišu o njima kao novom ‘it’ brendu, a kada Vogue ili Business of Fashion pišu o vama, a Eva Chen objavljuje torbice na Instagram profilu onda možete očekivati puno veći priljev kupaca nego što ste to zamišljali.

manuatelier7

manuatelier3

Pokrenule su ga sestre Merve i Beste Manastir 2014. godine, zahvaljujući ocu koji se bavio kožom i torbama otkad one znaju za sebe, a svake su godine rasle 500% u odnosu na prošlu. Predviđa se da njihov rast još nije gotov jer s torbicama u gotovo svim najvećim robnim kućama mogu imati itekakav utjecaj na oblikovanje novog hit komada. A dodatno im u prilog ide takozvani cjenovno prihvatljiv luksuz, odnosno činjenica da je sve više žena spremno posjedovati kvalitetan, upečatljiv i vječan komad za koji neće morati izdvojiti tisuće dolara nego će cijena odgovarati kvaliteti.

manuatelier4

Ono zbog čega se kupci oduševljavaju brendom je prije svega autentičan način izrade te unikatan oblik. Prvi model torbice koju su sestre dizajnirale, pod nazivom Pristine, četvrtast je, razmjerno dubok, zatvara se kao s poklopcem i ima kožni remen za nošenje preko ramena. Nakon toga razvile su se Mini i Micro Pristine torbice, u raznim bojama, a ponegdje i sa zlatnim lancem. Tu je i Fernweh ruksak (normalne i mini veličine), s ponekim modelima od brušene kože i također u fantastičnim bojama. Slična se paleta provlači kroz sve modele brenda – zagasite smaragdno zelena ili boja crnog vina te pastelne ružičasta, plava ili nude, između ostalih. Sve ove, ali i još nekoliko modela možete pronaći na Manu Atelier službenoj stranici.

manuatelier5

manuatelier2

manuatelier9

manuatelier6

manuatelier8

Foto: Manu Atelier

Komentari