Mango komadi za nastavak sezone

Mango lookbook

Krajem kolovoza počeli smo uživati u kolekcijama poznatih brendova i obrisima jesenskih trendova koje predlažu. Sada kada je sezona na vrhuncu, jasno je koji komadi uživaju ‘must have’ status. U svom novom lookbooku bilježi ih i španjolski Mango, koji donosi pregled odjevnih predmeta i modnih dodataka s kojima ćete definitivno držati korak s trendovima.

Mango lookbook 11

Predimenzionirane puf jakne i bunde od umjetnog krzna predvode jesensko-zimsku garderobu s Mango potpisom, a prati ih traper u svim mogućim varijacijama na temu, počevši od traper jakni muških krojeva, preko patchwork košulja, pa sve do traperica na crtu – hit modela sezone. I ovaj lookbook dokazuje da se baršun ove zime nosi od glave do pete, a elementi sportskog stila također nalaze svoj put do garderobe trendseterica.

Mango lookbook 12

U obilju trendova, efektnih materijala, tekstura, printeva i detalja, modni brend nije zaboravio ni na minimalistice, koje će u Mango trgovinama pronaći klasične i ključne komade za aktualnu sezonu, poput ‘oversized’ bijelih košulja i jednog genijalnog plavog kombinezona širokih nogavica. Kolekciju pronađite ovdje.

Mango lookbook 10

Mango lookbook 9

Mango lookbook 8

Mango lookbook 7

Mango lookbook 6

Mango lookbook 5

Mango lookbook 4

Mango lookbook 3

Mango lookbook 2

Foto: Mango

Komentari