Mango Baby inspiriran seoskom idilom

Mango Baby jesenska kolekcija

Ovu jesen Mango Baby, dio Mango obitelji namijenjem onim najmlađima, mališane vodi na selo. Topli kaputi, karirani uzorak i pletivo kombinirani sa samtom i traperom stvorili su jesensku kolekciju inspiriranu seoskom idilom koja će se jednako svidjeti roditeljima i djeci.

Mango Baby jesenska kolekcija

Topli zemljani i blagi neutralni tonovi spojeni s plavom i naglašeni s akcentima tople crvene, narančaste i ružičaste boje savršeno prenose jesenske tonove beskrajnih livada i polja. Udobnost i toplina ove kolekcije djevojčicama i dječacima pružit će jednaku bezbrižnost kao i bijeg od gradske vreve i istraživanje seoskog krajolika.

Mango Baby jesenska kolekcija

Za djevojčice, Mango je jesensku kolekciju ispunio mekanim pletivom i toplim kaputićima, nezaobilaznim traperom i udobnim pamučnim majicama s ilustracijama motiva iz vrta. Zvijezdice cijele kolekcije su pamučne haljine ukrašene malim životinjama i biljakama u koje će se djevojčice zaljubiti na prvi pogled. Bijeli kaputić u trendi teddy modelu ili smeđi kaputić s ruskom kragnom, uz čizme s metalik finišom, pobrinut će za bezbrižan i vrlo chic prijelaz u hladnije, zimske dane.

Mango Baby jesenska kolekcija

 

Mango Baby jesenska kolekcija

Ista topla paleta zemljanih boja, u malo tamnijim tonovima, zadržana je i u kolekciji za dječake unutar koje, kao i u kolekciji za djevojčice, možete sve međusobno kombinirati. Karirane košulje i pamučne majice dugih rukava jednako će se dobro slagati s traper hlačama i s hlačama od samta u bogatoj tamno zelenoj boji. Za slojeviti look za hladnije dane, kombinirajte majicu preko košulje i jedino što će nedostajati u ormaru vašeg klinca je jedan od predivnih kaputa.

Mango Baby jesenska kolekcija

Mango Baby jesenska kolekcija

Tekst: Ela Jarni

Foto: Mango

 

Komentari