Što pokloniti za majčin dan?

Svake godine diljem svijeta obilježava se majčin dan. Na taj poseban datum, u većini zemalja druge nedjelje u svibnju, svim majkama njihovi bližnji odaju počast i zahvalnost za svu brigu, ljubav i nježnost. Kao osnivač današnjeg Majčinog dana slovi Anna Marie Jarvis. Ona je u Graftonu 12. svibnja 1907. u nedjelju nakon druge godišnjice smrti njezine majke osnovala Memorial Mothers Day Meeting. S 500 bijelih karanfila izrazila je svoju ljubav prema preminuloj majci i dijelila ih drugima.

pokloni1

Buket cvijeća, marama, sat ili neka posebna sitnica iz kućne radinosti obradovat će vašu majku a vas podsjetiti zašto je ona najvažanija figura u vašem životu. Ništa ne može zamijeniti majčinsku ljubav i toplinu. Iako možda nismo svjesni koliko nam je toga pružila, ovo je prilika da joj uzvratimo poštovanjem. Ako ste i same mlada mama, sigurno znate kako je važna uzajamna ljubav, poklonite svojoj nešto posebno, poklon koji sadrži dozu osobnosti je najbolja solucija. Mi vam donosimo neke od prijedloga koje će obradovati vašu majku, i ovaj poseban dan učiniti još ljepšim.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori