Voćni koktel za najmlađe

Zanima vas kako izgleda traper u dječjoj verziji? Ovog proljeća Zara se pobrinula da vaše najmlađe odjenete u trendi kombinacije koje odišu veseljem i zaigranošću. Idealan zbog svoje dugovječnosti, kvalitete i mogućnosti nošenja u svim prilikama, traper nije zaobišao ni dječje ormare.

zara djeca

Svakodnevne aktivnosti zahtijevaju odjeću koja je izdržljiva i istovremeno trendi. Bijela boja pretočena u jednostavni T-shirt i traper hlače i suknje minimalistički nagoviješta toplije dane.

zara kids

Male dame će uživati u trapericama s uzorkom voća a dečki će oduševiti jednostavnost. Minimalizam se provlači kroz cijelu ‘voćnu priču’ stvarajući koktel boja na suptilan način. Mornarski plava povezuje klasiku mediteranskih krajeva i podsjeća na nautičke avanture malih avanturista.

zara djeca

zara djeca

zara djeca

zara djeca

zara djeca

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori