Top jesenski komadi za najmlađe

Mói

Jesen nam je pokucala na vrata, a s njom su u trgovine stigle sve lijepe nove odjevne kolekcije koje nas odmah inspiriraju da cijelu garderobu preokrenemo naopako. Gledamo što bi mogli izbaciti, a kakve novosti unijeti kako bi se u posljednjem godišnjem kvartalu vidjeli pod novim svjetlom. Već smo pisali da je jesen nekad i najbolji trenutak za provođenje velikih životnih odluka, pa tako i kad je riječ o stilu.

Mame dobro znaju da s jednakim žarom gledaju odjeću za sebe, kao i za svoju djecu. Pogotovo dok maleni sami još nisu spremni birati odjevne komade te roditelji kupuju odjeću koja se njima sviđa. Na taj način od malih nogu djeci usađuju osjećaj za stil, a oni će ga s godinama samo nadograđivati i razvijati.

A jednom kada bi dovoljno odrasli da mogu i žele birati, sigurni smo da bi pohrlili prema dućanu Ne.Ne.Ne, dječjem multibrand storeu koji je ove godine otvoren u Zagrebu. Ne.Ne.Ne ima uvjerljivo najuzbudljiviju ponudu što se tiče urbanih i cool brendova za klince, one sasvim malene, kao i one starije. Jesenske kolekcije biranih brendova sada su već stigle u trgovinu i s njima će se najmlađi definitivno istaknuti.

Nununu World

Brendovi u shopu ostaju dosljedni svojoj viziji i u nju uklapaju aktualne jesenske trendove. Poput brendova za odrasle i dječji brendovi prate modne struje, uz stalne se klasike okrećući i novim bojama, modelima i formama. Unisex dječji brendovi sve su jača pojava na sceni pa se tako unutar kolekcija zadržavaju isti materijali i boje bez obzira radilo li se o djevojčicama ili dječacima što u konačnici izgleda odlično, a i razbija ustaljene norme o dječjoj modi.

Među takvim su brendovima Little Man Happy, Nununu World, Mói, Lea & Jojo koji u jesenskim kolekcijama donose nove poželjne komade. Lea & Jojo, primjerice, ima preslatke kabanice i skafandere, Little Man Happy i Nununu World osvajaju organskim pamukom u maskirnim nijansama, Mói ima genijalne komade s printom, a Mini Melissa će oduševiti male fashionistice gumenim čizmicama iz suradnje s Vivienne Westwood. U nastavku donosimo izbor top jesenskih komada koje sve možete pronaći u zagrebačkom storeu Ne.Ne.Ne. na adresi Prilaz Gjure Deželića 8. Posjetite ih i online na Facebook stranici i Instagram profilu.

Lea & Jojo

Little Man Happy

   

Mói

Nununu World

Mini Melissa

 

Foto: Little Man Happy, Nununu World, Mói, Lea & Jojo, Mini Melissa

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori