Srpski brend slingova za bebe kojeg vole brojne mame

Posljednjih godina, jako se puno priča o sling nosiljkama za bebe, koje su brojne moderne mame odabrale kao omiljeno pomagalo. U slingu možete nositi bebu već od prvog tjedna i tako uživati u slobodi kretanja, dok istovremeno ona spava u nesporednoj maminoj blizini.

Mame koje preferiraju sling vole ga i zbog činjenice da bebina blizina majčinom tijelu pomaže u stvaranju veze koja se tako maksimalno učvršćuje, a zagovaratelji slinga ističu i kako može ublažiti postporođajnu depresiju i kod djece umanjiti plač. S obzirom na prirodan položaj i lagano gibanje dok se mama kreće, bebe smireno mogu spavati satima. A ako tata preuzme ulogu nositelja, također se može bolje povezati s bebom. Mi smo otkrile jedan divan srpski brend sling nosiljki koji se zove STORK Ring Sling, a najveća posebnost im je da su izrađene od prirodnih i organskih materijala te najčešće dolaze u kombinaciji lana i viskoze.

Boje i uzorci u kojima ovi slingovi dolaze oku su ugodni, a brend, koji postoji nešto više od godinu dana, trudi se i vaš paketić koji će vas dočekati na kućnom pragu učiniti dizajnerski profinjenim. STORK Ring Sling na svojoj Instagram stranici ističe i zlatna pravila za nošenje bebe u slingu: čvrsto i sigurno, uvijek na oku, blizu za poljubac, lako disanje i podrška leđima.

Više o brendu i kako naručiti njegove slingove doznajte ovdje.

Foto: Instagram

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori