Kako utvrditi plodne dane bez greške?

Clearblue ovulacijski test

Slatko iščekivanje započinje puno prije nego se pokaže plava trakica na testu za trudnoću. Uz pomoć Clearblue ovulacijskog testa možete s 99-postotnom sigurnošću utvrditi svoja dva najplodnija dana tijekom ovulacijskog ciklusa. Planiranje obitelji uz ovu metodu je jednostavno, sigurno i pouzdano.

Clearblue ovulacijski test

Clearblue je jedini test s digitalnim zaslonom koji daje točan rezultat u samo tri minute. Test je pouzdaniji od kalendarske i temperaturne metode i dokazano učinkovito prepoznaje porast luteinizirajućeg hormona (LH) u urinu što se događa 24-36 sati prije ovulacije. Bez pogreške utvrđuje najplodnije dane.

Clearblue ovulacijski test 2

Istraživanja pokazuju da jedan od dva para koji pokušavaju začeti, pokušavaju tijekom krivih dana tijekom menstrualnog ciklusa. Clearblue ovulacijski testovi pomažu pri određivanju pravog trenutka i maksimiziraju šanse za prirodno začeće.

Clearblue ovulacijske testove potražite u ljekarnama i trgovinama dm-a, a više informacija pronađite na stranici: http://hr.clearblue.com/digital-test-za-utvrdivanje-ovulacije.

Clearblue ovulacijski test 3

Foto: Clearblue, Unsplash

Komentari

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori