Novi brend sandala koji će ovog ljeta osvojiti trendseterice

MS3

U jesen 2014., na britanskom se tržištu bez prevelike pompe pojavio još jedan brend ‘statement’ cipela koji će u vrlo kratkom vremenu osvojiti ljubiteljice originalnih modnih dodataka. Njegovo ime je Malone Souliers i nastao je zajedničkim snagama Mary Alice Malone, kreativne direktorice brenda i Roya Luwolta, generalnog menadžera tvrtke. Dvoje poslovnih partnera pronašlo je svoju nišu i klijenticama ponudilo vlastitu viziju savršene ženske cipele – ženstvene i zabavne, promišljene i intrigantne.

MS2

Osmišljavajući prvu kolekciju, Mary Alice odlučila je spojiti delikatnu ženstvenost sa smjelim i upečatljivim dizajnom, a iste se formule držala i u najnovijoj kolekciji za proljeće/ljeto 2016., koja vrvi ‘it’ modelima za toplije dane. U svakome od njih vrlo lako bismo mogli zamisliti vodeće svjetske trendseterice, čije su garderobe ove sezone ispunili modeli sandala s trenutno ultra popularnim pomponima. Upravo ovi detalji, izrađeni od kožnih resica, dominiraju i najnovijim Malone Souliers sandalama od brušene kože, koje uz pompone kombiniraju i kožne vezice, remenčiće i pokoju cvjetnu aplikaciju za glamurozan dojam.

Od jutra do večeri te od ravih sandala do onih na vrtoglavo visoku petu, Malone Souliers ovog će proljeća i ljeta biti savršen izbor za sve žene koje vole edgy dojam svoje obuće, ali se istovremeno zadržavaju u domeni modnih dodataka koji ističu njihovu ženstvenost. Sve modele iz kolekcije donosimo u galeriji.

Foto: Malone Souliers, Instagram

Komentari